1.3. Casting

Χολιγουντιανές ταινίες με μεγάλο προϋπολογισμό μπορεί να προσελκύσει μεγάλα αστέρια. Είναι απίθανο, ωστόσο, ότι έχετε αυτό το είδος του προϋπολογισμού, αν είστε ανάγνωση αυτό. Είναι πιο πιθανό ότι θα πρέπει να ζητούν από τους ανθρώπους να δρουν στην ταινία σας δωρεάν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε να εγκατασταθούν για το πρώτο πρόσωπο που μπορείτε να πάρετε. Film κατέχει μια γοητεία για πολλούς ανθρώπους και υπάρχουν πολλά «θα» παράγοντες που θα μετάβαση στο ευκαιρία να είναι σε μια ταινία. Για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να πάρει τις καλύτερες ηθοποιούς, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μεγάλο σενάριο
2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μεγάλο βήμα, σύνοψη και τη θεραπεία
3. Έχετε ένα καλό σχέδιο για τη διανομή των ταινιών σας μόλις τελειώσει, έτσι ώστε εκείνοι που συμφωνούν να συμμετάσχουν γνωρίζουν ότι πρόκειται να πάρετε την έκθεση
4. Να είστε έξυπνοι στο να πάρει τη λέξη έξω ως το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους ότι ψάχνετε για τους φορείς, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των φορέων που έχετε να επιλέξετε από
5. Να οργανωθεί και επαγγελματία για να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη από τους πιθανούς παράγοντες

Casting διοίκηση

Όταν ήμουν χύτευση «Ό, τι σας ανάβει» - τέσσερα λεπτά ενός μικρού μήκους - Είχα ισχύουν πάνω από 300 φορείς. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απάντηση θα πάρει, αλλά το πρώτο βήμα είναι να προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι οι αντιδράσεις είναι από τα κατάλληλα άτομα. Στη διαφήμιση σας ή, όπως λέμε "casting κλήση" , Να είναι συγκεκριμένες για τα πράγματα που ξέρετε ότι θέλετε. Αν το μέρος είναι για μια κινεζική γιαγιά, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει σαφώς ότι το μέρος είναι για κάποιον που είναι η κινεζική - ή με το βλέμμα να περάσει για τους Κινέζους, αρκετά ηλικιωμένοι και γυναίκες. Εάν είναι δυνατόν, που έχει συσταθεί μια ξεχωριστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το έργο, έτσι ώστε να «είναι εύκολο να διαχειριστεί τις απαντήσεις. Ρωτήστε τους ανθρώπους να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

1. Λεπτομέρειες για κάθε εμπειρία που ενεργούν που μπορεί να έχουν
2. Τουλάχιστον μία πρόσφατη φωτογραφία
3. Μια σύνδεση με οποιοδήποτε showreel υλικό, όπου μπορείτε να δείτε τα ενεργεί, αν έχουν
4. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητά τους

Σιγουρευτείτε για να βάλει ένα «cut-off» ημερομηνία κατά την οποία οι άνθρωποι πρέπει να εφαρμόζεται έτσι ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε οντισιόν. Επίσης, αν είστε ζητώντας από τους ανθρώπους να δρουν στην ταινία σας για δωρεάν, να τους αφήσουμε να το γνωρίζουν αυτό στην αγγελία σας.

Οντισιόν ρυθμίσεις

Οντισιόν είναι γενικά αρκετά αγωνιώδη συνάντηση για ηθοποιούς. Από ένα σημείο κινηματογραφιστές του άποψη, αυτό είναι ένα καλό πράγμα. Αν ένας ηθοποιός μπορεί να πείσει κάτω από την πίεση μιας οντισιόν, τότε είναι απίθανο να ξεπεραστεί με τα νεύρα όταν θα πάτε να γυρίσει την ταινία. Ως εκ τούτου, έχει συσταθεί οντισιόν σας με έναν τρόπο που μοιάζει με μια σειρά ταινιών. Βάλτε μια φωτογραφική μηχανή σε ένα τρίποδο που αντιμετωπίζει η ηθοποιός και χρησιμοποιήστε το για να καταγράψει τις οντισιόν, έτσι ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω πάνω τους, αν θέλετε να δείτε ορισμένες ηθοποιούς για να βοηθήσει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων σας. Εάν έχετε τα φώτα, τα φώτα λάμπουν πάνω τους πάρα πολύ. Είναι καλύτερο να έχουμε ένα πάνελ χύτευσης και όχι μόνο ένα πρόσωπο που κάνει τις αποφάσεις χύτευσης. Κάθε πρόσωπο στον πίνακα θα πρέπει να έχουν μολύβι και χαρτί για να κρατάει σημειώσεις. Αφήστε περίπου 15 λεπτά ανά οντισιόν και θυμηθείτε να προγραμματίσετε σε διαλείμματα, έτσι ώστε πίνακα χύτευσης σας να συζητήσουμε αυτά που έχω δει, ενώ είναι φρέσκα στο μυαλό τους ή έτσι ώστε να μπορείτε να «καλύψουν» αν οντισιόν εκτελούν υπερωρίες. Ρίξτε μια αίθουσα αναμονής για τους φορείς με μια «meet and greet» πρόσωπο για να τους φέρει μέσα στο δωμάτιο οντισιόν και να λάβουν γνώση του ποιος δείχνει και ποιος όχι.

Η οντισιόν

Οι περισσότεροι παράγοντες θα έχουν μια έτοιμη μονόλογος για οντισιόν. Ωστόσο, είναι πολύ χρήσιμο να δούμε φορείς συνεργαστεί με άλλους φορείς. Είναι σκόπιμο, λοιπόν, να βρεθεί ένας ηθοποιός που μπορεί να συνεργαστεί με όσους δοκιμάζουν σε μια σκηνή στην ταινία σας, προς όφελος του πίνακα χύτευσης σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα από τα πάνελ χύτευσης μπορεί να διαβάσει τις γραμμές των άλλων χαρακτήρα 's για τον ηθοποιό που οντισιόν. Κατά την αξιολόγηση της ακρόασης ενός ηθοποιού δεν επικεντρώνονται στο αν είναι ή όχι είναι να πάρει τις γραμμές τους δικαίωμα, αλλά για το αν είναι ή όχι είναι πειστική στο ρόλο του χαρακτήρα που οντισιόν για. Δεν ψάχνουν για κάποιον που μπορεί να απομνημονεύσει τις γραμμές - ψάχνετε για κάποιον που μπορεί να κάνει την ταινία σας όσο το δυνατόν περισσότερο πειστική. Αρκετά συχνά δεν θα ασχοληθείτε με το σενάριο σε μια οντισιόν. Αντ 'αυτού, θα χρησιμοποιήσω το χρόνο για να συνομιλήσετε με τον ηθοποιό - ζητώντας του να απαντήσει, όπως ο χαρακτήρας που οντισιόν για. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο δεν μπορείτε να πάρετε μια καλή αίσθηση από το αν ή όχι ο ηθοποιός είναι πειστική στο ρόλο, αλλά, ζητώντας από κατάλληλες ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να πάρετε μια ιδέα για το πόσο ο ηθοποιός αντιλαμβάνεται το ρόλο.

Μετά την ακρόαση

Πάρτε αποφάσεις casting σας γρήγορα, ενώ οι οντισιόν είναι ακόμη νωπές στο μυαλό των πάνελ χύτευσης σας. Στη συνέχεια, προετοιμασία δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - ένα ευχαριστώντας τους ηθοποιούς που δεν επιλέχθηκαν για το χρόνο τους και να τους ενημερώσει ότι δεν παίρνουν το μέρος και το άλλο είτε ενημερώνοντας τις επιτυχημένες ηθοποιούς που έχουν επιλεγεί ή - αν είστε αναποφάσιστοι - ζητώντας το υπόλοιπο επιλογές πίσω για μια δεύτερη ακρόαση. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για τους φορείς σας, ώστε να είναι διαθέσιμο για τις ημερομηνίες που φωτογραφίζετε, και ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβάσεις Talent Τύπου (βλ. νομικά έγγραφα) για να λένε ότι είναι έτοιμοι να εμφανιστούν σε σας ταινία για ό, τι επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας (συχνά μια ονομαστική αμοιβή, όπως € 1 στην περίπτωση μιας ταινίας «όχι προϋπολογισμός»).

Δείγμα χύτευση κλήση:

Ηθοποιοί που καταζητούνται για ταινία μικρού μήκους

Anyname ταινίες σήμερα χύτευση τρεις ρόλους για το νέο τους
μικρού μήκους ταινία "Great τίτλο Film".

1. Άννα
Αυτός ο χαρακτήρας είναι γυναίκα, ηλικίας μέσα της
μέσα του twenties και ισπανικά μέλλον.

2. Γιάννης
Αυτός ο χαρακτήρας είναι περίπου 30 ετών, είναι πολύ λεπτή
και φαίνεται βόρειο ευρώπη.

3. Δαβίδ
Αυτός ο χαρακτήρας είναι ένας Αφροαμερικανός
περίπου 20-25 χρόνια.

Αυτό είναι ένα «όχι προϋπολογισμού παραγωγής, ώστε να πληρώνονται ούτε ηθοποιοί, ούτε το πλήρωμα. Ωστόσο, έχουμε την πεποίθηση ότι το τελικό φιλμ θα είναι ένα πολύ υψηλό επίπεδο και έχουμε δεσμευτεί να εισέρχονται σε μεγάλο αριθμό σημαντικών φεστιβάλ σε ολόκληρο τον κόσμο για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή έκθεσης για όλους τους εμπλεκόμενους.

Ηθοποιοί που επιθυμούν να εξεταστούν για την ακρόαση θα πρέπει να στείλετε email ή να στείλετε
ένα headshot, βιογραφικό και σύνδεση με ηλεκτρονικό showreel, εάν υπάρχουν
- Μαζί με τις λεπτομέρειες της availabiliity τους - για να:

John Casting,
Anyname Films, οποιαδήποτε οδός, κάθε πόλη, κάθε χώρα
Τηλέφωνο: 000 0000
E-mail: johncasting@anynamefilms.com

Όλες οι παρατηρήσεις πρέπει να παραληφθούν το αργότερο στις 17:00 00/00/0000


Α1.3
Γραπτές και Πρακτική Εργασία
Ολοκληρώστε τη διαδικασία χύτευσης για το έργο σας. Για την αξιολόγηση σας θα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

1. Λεπτομέρειες για το πώς βρήκατε ηθοποιούς για οντισιόν σας

2. Λεπτομέρειες για το πώς πήγε για τη διαδικασία χύτευσης

3. Short δείγματα βίντεο ηθοποιών οντισιόν

4. Λεπτομέρειες για τους οποίους θα αποφασιστεί τους ηθοποιούς που επιλέξατε