1.8. Χρονοδρομολόγηση

Μεγάλες παραγωγές του προϋπολογισμού χρήση εξειδικευμένου λογισμικού, όπως ταινία Magic Προγραμματισμός. Αυτό δεν παρέχει μόνο μία ώρα-από-ωρών πρόγραμμα, αλλά εισάγει το σενάριο και παρέχει μια ανάλυση των στοιχείων του, συχνά με ένα μόνο πάτημα πλήκτρου. Για παράδειγμα, μπορεί να σας δώσει μια λίστα με στηρίγματα που απαιτούνται και όταν χρειάζονται ... ή αν επιλέξετε μια συγκεκριμένη ηθοποιός μπορεί να σας πει όταν αυτός ή αυτή καλείται να διαδραματίσει το χαρακτήρα τους. Αλίμονο ταινία Magic είναι ακριβό και για τους σκοπούς αυτού του μαθήματος, θα συνεργαστεί με ένα πιο απλό μοντέλο προγραμματισμού για το Microsoft Excel (Παράρτημα 1στ). Για μια ταινία μικρού μήκους, αυτό το είδος της απλής πρόγραμμα είναι απολύτως επαρκής. Οι βασικοί παράγοντες είναι:

1. Ταινίες δεν πρέπει να γυρίστηκε στη σειρά. Πυροβολούν όλες τις σκηνές σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία με μία κίνηση, ακόμη και αν δεν είναι σε χρονολογική σειρά στο σενάριο. Μην ανησυχείτε - αυτό δεν θα μπερδεύει τους ηθοποιούς! Από τη στιγμή που είμαστε απορροφημένοι σε ένα ρόλο, δεν θα πρέπει να έχει σημασία όταν η σκηνή γυρίστηκε. Για παράδειγμα, η τελευταία σκηνή γυρίστηκε σε δημοφιλή ταινία Χριστούγεννα Είναι μια Wonderful Life ήταν η πρώτη σκηνή στο σενάριο!
2. Μην υπερβολικό φόρτο τους πόρους σας, προσπαθώντας να κάνει πάρα πολλά σε μια δεδομένη ημέρα. Με μια χαμηλού προϋπολογισμού ταινία μεγάλου μήκους, ή τηλεοπτική σειρά, μπορεί να υπάρχει ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα με ένα μεγάλο αριθμό «σελίδες» σενάριο για να πυροβολήσει σε μια δεδομένη ημέρα ... μέχρι και έξι ή επτά σελίδες, το οποίο είναι ένα πολύ, κατά μέσο όρο (θυμηθείτε μια σελίδα του σεναρίου ισοδυναμεί με περίπου ένα λεπτό από το χρόνο οθόνης). Μια ταινία μικρού μήκους που είναι, ας πούμε, τέσσερα λεπτά έχει την πολυτέλεια της εξάπλωσης αυτό έξω πάνω από δύο ημέρες για να δώσει αρκετό χρόνο για τα «διαφημιστικά» στις οριστεί να κάνουν τα μαγικά τους.
3. Ενώ ο αριθμός των σελίδων που γυρίστηκε την ημέρα είναι μια βασική εκτίμηση, ακόμη πιο σημαντικό είναι «Ρύθμιση φορές. Μπορεί να χρειαστούν ώρες για να δημιουργήσει ένα ενιαίο πλάνο, αν δεν είναι σε καμία περίπτωση περιπλέκεται από το φωτισμό, στηρίγματα κλπ. Τουλάχιστον θα πάρει μισή ώρα. Ωστόσο, εάν ο αριθμός των σκηνών χρησιμοποιούν το ίδιο βασικό στήσιμο, μπορούν πυροβόλησε αρκετά γρήγορα.
4. Να είστε ενήμεροι για τις οποίες σκηνές είναι μέρα και νύχτα, προφανώς γυρίσματα σε κατάλληλες χρονικές περιόδους.
5. Σχεδιάστε τη λήψη σας σε μια γεωγραφικά βολικό τρόπο. Για παράδειγμα, οι περιοχές στη νότια πλευρά της πόλης πριν από τη μετάβαση προς τη βόρεια πλευρά. Ή ταινία όλες τις σκηνές κάτω σε ένα σπίτι πριν από τη μετάβαση στον επάνω όροφο. Σημειώστε ότι μια σκηνή ορίζεται η δράση που λαμβάνει χώρα μέσα σε μια δεδομένη set-up. Να είστε προσεκτικοί να μην συμπεριλάβει κάποιος να περιφέρεται σε όλο το σπίτι σε μια μόνο σκηνή. Με την κατασκευή χαμηλού προϋπολογισμού ταινίες, μια νέα σκηνή (και δημιουργία) απαιτείται κάθε φορά η δράση αφήνει ένα δωμάτιο.


A18
Γραπτή Εργασία
Δημιουργήστε ένα κατάλληλο και εφικτό χρονοδιάγραμμα για το έργο ταινία σας